Ламелі

Якщо трапилося так, що сходи на другий поверх виявилася замала і двоспальне основу ліжка або анатомічний матрац великого розміру не проходять на 2-й поверх через свої габарити, це зовсім не привід хвилюватися - служба доставки Sonata Möbel легко вирішить цю задачу!

Покупці часто стикаються з подібною складністю, але це завдання легко вирішується якщо розділити незбиране двоспальне підстава матраца (каркас, рама матраца, ламель) на 2-е частини для транспортування і потім знову змонтувати в цільну конструкцію. Розбирання та збирання ламелі ніяким чином не впливає на її споживчі якості і міцність конструкції!

Двоспальний матрац з пружинним блоком легко трансформувати натяжним ременем і розміри матраца зменшуються на третину без будь-яких пошкоджень конструктивних елементів пружинного блоку.

Варто звернути увагу на той факт, що незважаючи на величезну кількість різних видів ламелей для анатомічного матраца (його вага не може б менше 60 кг) просто необхідно використовувати незбиране підставу з суцільнометалевим каркасом і трьома секціями ламелей.

Використання підстави для матраца з трьома секціями ламелей, це необхідна умова для правильного і всебічного функціонування незалежних пружин, яких в анатомічному матраці може бути більше 1000 штук, крім усього матрацу потрібно природна вентиляція.

Підстава для матраца Sonata Mobel з цільної рамою, є запатентованою конструкцією і виконується з металу особливої марки, це забезпечує високі характеристики на вигин і кручення.

Три ряди ламелей з гнутоклеєних березового шпону здатні витримати навантаження до 600 кг створюючи для матраца необхідний рівень підтримай і забезпечуючи необхідну вентиляцію. Кожна з 39 ламелей, які вмонтовані в основу для матраца, здатна витримати навантаження в 20 кг, а запас міцності в додаткові 180 кг, це додатковий бонус від німецького виробника меблів. Якщо ви бажаєте купити ліжко, то варто звернути увагу на конструкцію і характеристики підстави для матраца. Низькоякісні каркаси для матраца можуть передчасно вийти з ладу (деформуються або випадуть ламелі) наслідком чого буде деформація матраца, так як будь-який за своєю конструкцією матрац потребує надійного точці опори.

Якщо ви вирішили купити матрац або вибрати ліжко то звертайте особливу увагу на вигляд і конструкцію ламелі, це один з найважливіших конструктивних елементів який впливає на термін служби ліжка і матраца, а так само на їх споживчі якості.