Як доглядати за шкіряними меблями?

Як доглядати за шкіряними меблями. Засоби по догляду за шкіряними меблями. Щоденний догляд, регулярна обробка, чистка шкіряних виробів.

Для догляду за шкіряними виробами рекомендується застосовувати тільки спеціальні синтетичні засоби по догляду та чищення, які не містять органічних масел і жирів.

На українському ринку представлено безліч торгових марок виробників побутової хімії, ось приклади деяких з них:

Для догляду за шкіряними виробами рекомендується застосовувати тільки спеціальні синтетичні засоби по догляду та чищення, які не містять органічних масел і жирів.

На українському ринку представлено безліч торгових марок виробників побутової хімії, ось приклади деяких з них:

Виробник: Bullsone, Країна виробник: Південна КореяСредства по догляду за шкіряними меблями.

Виробник: Poliboy, Країна виробник: Німеччина

Виробник: Centralin, Країна виробник: Німеччина

Виробник: Lederzentrum, Країна виробник: Німеччина

Виробник: Emsal, Країна виробник: Німеччина

Виробник: Antiquax, Країна виробник: Великобританія

Виробник: Domo (ТМ ХАДО), Країна виробник: Україна

Кожен виробник має широку лінійку засобів для щоденного догляду, регулярної обробки і чищення шкіри.

Важливо: перед застосуванням будь-якого із засобів необхідно прочитати інструкцію по застосуванню і використовувати засіб строго відповідно до рекомендацій виробника, тільки для відповідного типу шкіри.

Серветки для шкіри - регулярний догляд.

Серветка, просочена миючим засобом, відмінно підходить для швидкого очищення гладкої шкіри, ефективно очищає і видаляє пил, легкі забруднення. Альтернативою серветкам для шкіри може служити м'яка фланелева тканину або рушники, вони ідеально підійдуть для вологого прибирання і видалення пилу.

Кондиціонер шкіри - регулярний догляд, антистатичний ефект.

Сучасні кондиціонери шкіри у формулі свого складу містять компоненти і спеціально синтезовані добавки, які підживлюють шкіру, зберігають її еластичність, блокують згубний вплив ультрафіолету і перешкоджають скупченню пилу на поверхні шкіри.

Важливо: перед обробкою рекомендується випробувати на малопомітній невідповідальних ділянці.

Очищувач-кондиціонер шкіри - видалення легких забруднень + регулярний догляд.

Засіб для очищення та догляду в своєму складі має компоненти які видаляють легке забруднення, знімають жирову плівку з поверхні глянсової шкіри, що дозволяє речовин насичується шкіру швидко вбиратися, не залишаючи жирної плівки на поверхні.

Важливо: перед обробкою необхідно переконатися у відповідності засобу обраному типу шкіри, необхідно випробувати на малопомітній невідповідальних ділянці.

Очищаючий лосьйон - незначні і середні забруднення шкіри.

Залежно від складу лосьйон усуває сліди забруднень органічного походження (масляні та жирові плями), а так само сліди від забруднення неорганічними елементами (чорнило, маркери, кулькові ручки, напої).

Важливо: перед застосуванням лосьйону слід уважно вивчити інструкцію, використовувати засіб строго відповідно до рекомендацій виробника.

Засіб - істотні забруднення шкіри

Склад миючих засобів може істотно відрізнятися, він може бути концентрованим, містити сполуки різних чистячих компонентів які легко видаляють не тільки забруднення з поверхні шкіри, але і усувають неприємні запахи.

Важливо: використовуйте засіб для чищення строго відповідно до інструкції виробника, тільки для відповідного виду шкіри.

Молочко для шкіри - обробка кожні 2-3 місяці.

Склад служить захисним засобом для гладкої шкіри, містить ультрафіолетові фільтри і синтетичні зволожуючі речовини. застосування збільшує еластичність шкіри і перешкоджає її вицвітання, зменшує ризик ушкоджень викликаних тертям. Молочко також містить активні інгредієнти, які захищають від пошкоджень, викликаних тертям і антистатичні елементи.

Консерватор для шкіри - обробка один раз в 12 місяців.

Засіб для захисту поверхні гладкої шкіри, яке створено з застосуванням полімерних технологій, створює невидимий шар, який захищає фарбу і запобігає її витирання. Консерватор для шкіри є унікальним лосьйоном, розробленим, щоб захистити і зменшити пошкодження від тертя в областях постійного контакту (передні краї крісел, диванів, підлокітники, спинки і бічні частини двоспальних ліжок), а також мінімізувати фарбування поверхні шкіри і вінілу від контакту з одягом і іншим текстилем.

Віск для шкіри - не рекомендується до використання!

Віск служить для захисту і просочення всіх видів гладкої шкіри, він cмягчает і робить шкіру більш гнучкою. Однак, навіть якщо віск на 100% складається з синтетичних компонентів і не містить кислот, жирів тваринного і рослинного походження, він може нерівномірно вбиратися, це призводить до утворення на поверхні шкіряних виробів плям, слідів і розлучень.

Фарба / обезжириватель / шліфувальний пад - відновлення шкіри.

Професійні засоби для відновлення, забарвлення шкіри вимагають спеціальних навичок і знань, тому не рекомендується використовувати в домашніх умовах.

Забороняється: застосовувати будь-які народні засоби для видалення плям на шкірі (сік цитрусових, нашатирний спирт, гліцерин, суміш на основі скипидару, розчинник, ацетон, оцет, засоби для очищення килимів).