Двоспальні ліжка Sonata Möbel

Двоспальні ліжка торгової марки Sonata Mobel дуже часто стають головним акцентом в інтер'єрах стильних спальних кімнат оформленими популярними дизайнерами.

Візуалізація або 3D моделювання дають уявлення потенційному покупцеві про те, як буде виглядати двоспальне ліжко зі шкіри в його спальні, затверджується схема розміщення меблів для спальні і інших елементів декору. Головною перевагою покупки товарів Sonata є можливість самостійно ознайомитися з меблевою продукцією в шоурумі компанії Соната, а не тільки побачити фотографії в меблевому каталозі як якби ви купували ліжко під замовлення. Сьогодні більшість інтернет-магазинів пропонують купити меблі для спальні на замовлення, однак вибирати ліжко по картинці, потім очікувати поставки кілька місяців при цьому усвідомлюючи ризик того, що отриманий товар може істотно відрізнятися від красивих студійнийх фото.

Ліжка Соната виділяються нескінченним різноманітністю стилів і форм, дуже широка палітра кольорів і стильні елементи зовнішньої фурнітури дозволяють підібрати ліжко практично для будь-якого інтерьра спальної комнт. Виставка меблів Соната в торговому центрі Ваш Дім предлажіт вам ознайомитися з двадцятьма моделеямі двоспальних шкіряних ліжок, оцінити якість німецьких меблів, надійність фурнітури і ламельного підстави для матраца. Крім того, ви можете отримати консультацію про основні правила догляду за шкіряними меблями, особливості гарантійних зобов'язань і підібрати німецький анатомічний матрац для своєї ліжка.

Шкіряні ліжка німецького виробника своїм дизайном підкорили багатьох українських виробників меблів, деякі з них спробували відтворити дизайн німецьких ліжок Sonata в своїх товарах. Будучи правовласником інтелектуальних прав на дизайн продукції ТМ Sonata Mobel, ми все ж таки, не перешкоджаємо українським меблевим майстрам. Детально відтворити дизайн наших виробів використовуючи при цьому якісні, сертифіковані європейські матеріали, а так само забезпечити високу якість меблів в кустарних умови не представляється можливим. Відоме всім німецька якість в совтояніі забезпечити тільки сучасне німецьке обладнання та прозводство в умовах європейської меблевої фабрики з сертифікатом ISO 9001.

Двоспальні ліжка Sonata, завдяки використанню якісної шкіри, є більш практичними і довговічними в експлуатації ніж текстильні варіанти оббивки ліжка. Зручні і м'які ліжка дуже практичні, антистатичне покриття виключає скупчення пилу і інших забруднень. Об'ємні боковини можна використовувати щоб розмістити на них телефон, пульт дистанційного керування телевізором, чашку з напоєм або книгу. Міцний каркас для матраца призначений для анатомічного матраца вага якого може перевищувати 70 кг, конструкція ліжка дозволяє використовувати німецькі матраци заввишки до 36 см. Ознайомитися з гарантійними умовами, інструкцією по збірці ліжка і рекомендованими засобами по догляду за шкіряними ліжками ви можете в розділах нашого сайту.