Шкіряне ліжко B250

грн.
грн.
Розміри: 247 см х 215 см х 70 см
Спальне місце: 180 см х 200 см
Вага: 63 кг

Двоспальне ліжко хвилеподібної форми, вигнуті боковини плавно перетікають в м'яке узголів'я, розташований під нахилом, дуже компактний низ повторює форму боковин і доторкається підлоги. Модель ліжка дуже популярна в світлих тонах: білий, молочний або колір шампань роблять ліжко більш об'ємним і контрастним в інтер'єрі спальні, срібляста смужка по центри двоспальному ліжку розділяє її на дві рівні половини і створює легкий натяк на стиль техно. Вибрати і купити ліжко двоспальне з доставкою ви можете в інтернет-магазині меблів Sonata Möbel.
Опис
Будь-яка з моделей двоспальних ліжок пропонується в двох варіантах оббивки:
- анілінова шкіра (aniline leather) - натуральна шкіра яка в процесі вироблення піддається мінімальній технологічній обробці, лицьова поверхня коригується і стає гладкою, шкіра забарвлюється аніліновими барвниками завдяки чому залишається м'якою і зберігає гнучкість. Є найбільш традиційним способом вичинки шкіри для меблевої промисловості, практичний матеріал з тривалим терміном служби;
- pu шкіра (pu leather / bucast) - подрібнену шкіра і поліуретан змішуються до пастоподібного стану, склад наноситься на міцну синтетичну підставу і забарвлюється гіпоалергенним барвником. За своїми характеристиками цей матеріал значно перевершує Екокожа і аналоги, широко використовується в автомобільній і меблевій промисловості. Склад готової продукції знаходиться в місті Київ, регулярно наповнюючи його товарами ми виключили необхідність попереднього замовлення і тривале очікування обраних меблів покупцем. Доставка меблів по Україні здійснюється на протязі 24 годин!
Ліжко В250 в інтер'єрах наших покупців
Комплектація
  • підстава під матрац (3 секції ламелей);
  • узголів'я ліжка; - бічні частини ліжка (2 шт);
  • підніжжя ліжка;
  • фурнітура для монтажу меблів;
  • інструкція по збірці меблів.

Звертаємо вашу увагу на те, що матрац в комплект не входить.