Шкіряне ліжко B207

грн.
грн.
Розміри: 248 см х 197 см х 88 см
Спальне місце: 180 см х 200 см
Вага: 63 кг

Двоспальне ліжко в сучасному стилі, дуже вдале рішення двокольорового ліжка для стильної спальної кімнати. Компактні і функціональні форми ліжка, м'яке узголів'я розташоване під кутом і декороване складками шкіри, вузькі і зручні боковини залишають багато корисного простору в спальні. Вставки контрастного кольору в боковинах ліжка будуть ідеально поєднуватися з елементами дизайну спальної кімнати, а так само корпусних меблями.
Опис
Будь-яка з моделей двоспальних ліжок пропонується в двох варіантах оббивки:
- анілінова шкіра (aniline leather) - натуральна шкіра яка в процесі вироблення піддається мінімальній технологічній обробці, лицьова поверхня коригується і стає гладкою, шкіра забарвлюється аніліновими барвниками завдяки чому залишається м'якою і зберігає гнучкість. Є найбільш традиційним способом вичинки шкіри для меблевої промисловості, практичний матеріал з тривалим терміном служби;
- pu шкіра (pu leather / bucast) - подрібнену шкіра і поліуретан змішуються до пастоподібного стану, склад наноситься на міцну синтетичну підставу і забарвлюється гіпоалергенним барвником. За своїми характеристиками цей матеріал значно перевершує Екокожа і аналоги, широко використовується в автомобільній і меблевій промисловості. Склад готової продукції знаходиться в місті Київ, регулярно наповнюючи його товарами ми виключили необхідність попереднього замовлення і тривале очікування обраних меблів покупцем. Доставка меблів по Україні здійснюється на протязі 24 годин!
Ліжко В207 в інтер'єрах наших покупців
Комплектація
  • підстава під матрац (3 секції ламелей);
  • узголів'я ліжка; - бічні частини ліжка (2 шт);
  • підніжжя ліжка;
  • фурнітура для монтажу меблів;
  • інструкція по збірці меблів.

Звертаємо вашу увагу на те, що матрац в комплект не входить.